Ontvang nu accreditatiepunten voor de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement

Gepubliceerd op 6 augustus 2022 om 15:47
Verdieping-van-vrijwilligersmanagement

Verzorgenden en verpleegkundigen ontvangen vanaf nu 21 accreditatiepunten in het kwaliteitsregister V&V voor het succesvol doorlopen van de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement.

 

Het actueel houden van de kennis en vaardigheden door voldoende werkuren te draaien en door bijscholing te volgen, is van belang voor de BIG-herregistratie van verpleegkundigen en verzorgen. Het volgen van kwalitatief goede scholing waar officiële accreditatiepunten voor worden toegekend draagt hieraan bij. Omdat het bieden van kwalitatief goede scholing binnen De Klimop Academie belangrijk is, is de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement nagekeken door beroepsvereniging V&VN en ontvangen verzorgenden en verpleegkundigen accreditatiepunten ontvangen na het succesvol afronden van deze training.

Steeds meer verzorgenden en verpleegkundigen krijgen tijdens hun werkzaamheden te maken met vrijwilligers, maar tijdens hun opleiding is hier weinig of geen aandacht aan besteed. Daarom is deelname aan de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement nuttig. Ben jij verpleegkundige of verzorgenden en krijg jij tijdens je werkzaamheden ook te maken met vrijwilligers? Neem dan eens een kijkje bij de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement om te zien of deze training iets voor jou is.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.