Workshop flexibel vrijwilligerswerk in de praktijk

Op 13 februari gaven we in samenwerking met beroepsvereniging AGORA een digitaal café over trends en ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet. Er waren ruim 50 mensen aanwezig en we hebben we zoveel mogelijk informatie gedeeld over welke trends en ontwikkelingen er zijn en hoe je deze kunt toepassen in de praktijk.


Als feedback kregen we terug dat het erg waardevol was, maar dat de tijd te kort bleek en dat er niet genoeg ruimte overbleef voor uitwisseling (dat is met 50 mensen erg lastig). Daardoor zijn een aantal vraagstukken blijven liggen. Eén van die vraagstukken is hoe je flexibel vrijwilligerswerk in de praktijk brengt. Daarom hebben we besloten hier een vervolg aan te geven met meer diepgang.


Op donderdag 18 april gaven we daarom een workshop over hoe je flexibel vrijwilligerswerk in de praktijk brengt. We deden dit met een klein groepje zodat we de diepte in konden gaan en deelnemers ook echt met een concreet plan naar huis gingen waarmee ze flexibel vrijwilligerswerk in de praktijk konden brengen.

 

Op termijn organiseren we een nieuwe workshop ronde. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum? Schrijf je dan in voor de wachtlijst (uiteraard geheel vrijblijvend). 

 

Na afloop weet je

 

  • Wat flexibel vrijwilligerswerk precies is;
  • Op welke manieren je het allemaal in de praktijk kunt brengen;
  • Hoe andere organisaties dat doen;
  • Ligt er een plan klaar over hoe jij flexibel vrijwilligerswerk in de praktijk gaat brengen in jouw organisatie.

Vragen?

 

Heb je nog vragen over de workshop? Stuur ons gerust een mailtje. Hopelijk tot ziens tijdens de workshop!