Het gezicht achter De Klimop Academie

Mijn naam is Suzanne de Baere en na binnen verschillende maatschappelijke organisaties als vrijwilligerscoördinator gewerkt te hebben, ontdekte ik hoe mooi, maar tegelijkertijd complex deze taak is. Zeker wanneer het gaat om het begeleiden van vrijwilligers in zorginstellingen is deze taak vaak complex. Waarschijnlijk voer je, net als ik destijds, je coördinerende rol uit vanuit een andere functie, en kom je gedurende je werkzaamheden vaak in contact met vrijwilligers met een zogenoemd ‘rugzakje’. Daarnaast heb je te maken met cliënten waarbij de zorgvraag steeds complexer wordt. Kortom; er wordt veel van je verwacht.

Na een ontwikkelingsreis heb ik ondertussen veel geleerd over vrijwilligersmanagement en heb ik gemerkt dat er zoveel meer bereikt kan worden wanneer vrijwilligers op de juiste wijze begeleidt worden. Graag deel ik deze kennis nu met jou.

Vanuit mijn passie om iets te kunnen betekenen voor vrijwilligerscoördinatoren binnen zorginstellingen en hun cliënten, is de ambitie ontstaan om door middel van kennisdeling vrijwilligerscoördinatoren van zorginstellingen verder te helpen. Zo doende is De Klimop Academie ontstaan.

Het lijkt me leuk om ook eens jouw verhaal te horen. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Neem gerust eens contact met me op via de contactpagina of door een mail te sturen naar info@deklimopacademie.nl