Online trainingen over het leidinggeven aan vrijwilligers

Online training leidinggeven aan vrijwilligers

Ben jij een vrijwilligerscoördinator of begeleid je vrijwilligers vanuit een andere rol? En ben je er klaar voor om hier meer over te leren? Dan ben je bij De Klimop Academie aan het juiste adres. Hieronder vind je een overzicht aan cursussen en trainingen die je kunt volgen.

Basistraining vrijwilligersmanagement

In deze training leer je hoe je het beste kunt leidinggeven aan vrijwilligers, wat er allemaal komt kijken bij vrijwilligers begeleiden en het werken met vrijwilligers en wat er van jou als vrijwilligerscoördinator verwacht wordt. Er komen verschillende onderwerpen en thema’s aanbod en je krijgt de kans om opdrachten te maken en feedback te ontvangen zodat je nog verder kunt groeien.

 

De basistraining vrijwilligersmanagement is geschikt voor jou als je als een jaar of korter werkt als vrijwilligerscoördinator of als je al meer ervaring hebt en graag je kennis over het leidinggeven aan vrijwilligers, vrijwilligers begeleiden en het werken met vrijwilligers wilt opfrissen.

Meer informatie over deze training vind je op deze pagina.

Cursus succesvol vrijwilligers werven in deze lastige tijd

Vrijwilligers werven wordt steeds moeilijker. Maar hoe komt dat nu eigenlijk? En wat kun je doen om toch succesvol nieuwe vrijwilligers te werven? Dat leer je in deze cursus. Daarnaast ga je in de cursus ook echt aan de slag met het werven van nieuwe vrijwilligers. 

Wat je precies allemaal leert, kun je hier lezen. 

 

Verdiepingstraining vrijwilligersmanagement 

Bij het werken met- en leidinggeven aan vrijwilligers komt veel kijken en er wordt steeds meer verwacht van de vrijwilligerscoördinator, maar een complete opleiding vrijwilligerscoördinator was er voorheen nog niet. Daar brengen wij verandering in. De verdiepingstraining vrijwilligersmanagement is namelijk een alles omvattende onlinetraining en opleiding vrijwilligerscoördinator waar verschillende onderwerpen aan bod komen waar vrijwilligerscoördinatoren nog mee te maken krijgen.

 

Meer informatie over deze training vind je op deze pagina.

 

Training op maat

Wil je liever een online training volgen die op maat gemaakt is voor jou en je collega’s? Dat kan door een training op maat aan te vragen. Je kunt hierbij zelf een onderwerp kiezen gerelateerd aan vrijwilligers begeleiden, werken met vrijwilligers en leidinggeven aan vrijwilligers. De Klimop Academie ontwikkelt dan speciaal voor jou en je collega’s een training die jullie individueel kunnen doorlopen in de online leeromgeving. Of we komen langs in jouw organisatie om een groepstraining te verzorgen. Het voordeel hiervan is dat je situaties uit de praktijk kunt doorgeven, zodat deze praktijksituaties als voorbeeld gebruikt kunnen worden in de training.

 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een training op maat? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar info@deklimopacademie.nl met het onderwerp/de onderwerpen die je graag wil leren in de training en voor hoeveel personen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte.

 

Weet je niet goed welke onderwerpen relevant zijn voor jouw situatie? Stuur dan gerust een mail en dan denk ik graag met je mee.