Het verhaal van De Klimop Academie

Een klimop is een prachtige plant die door veel mensen wordt gezien als onkruid. Dit omdat een klimop blijft doorgroeien en zo een hele muur kan overnemen. Binnen deze academie staat de klimop voor groei en het versterken van je vaardigheden met als doel dat jij binnen jouw organisatie kan blijven doorgroeien en een grotere impact kunt maken.

Door het delen van kennis over vrijwilligersmanagement via gratis e-books, blogs, video's en het aanbieden van betaalde online trainingen en cursussen vol met deskundige, praktische en theoretische kennis helpt De Klimop Academie vrijwilligerscoördinatoren hun vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat zij meer impact maken binnen de organisatie, de kwaliteit van de organisatie hiermee omhoog gaat en zo meer goeds kan doen voor haar doelgroep.

Constante kwaliteit blijven bieden in een snel veranderende wereld door het beschikbaar stellen van actuele kennis en een breed aanbod aan online trainingen en cursussen met daarin geïntegreerd de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en de nieuwste online leertechnieken; dat is waar deze academie voor staat.

Ben jij er klaar voor om je kennis over vrijwilligersmanagement verder uit te breiden? Neem dan eens een kijkje tussen de gratis e-books, blogs, video's of schrijf je in voor één van onze cursussen of trainingen.

 

Ben je benieuwd naar het gezicht achter De Klimop Academie? Neem dan hier een kijkje. 

 

Op zoek naar de algemene voorwaarden? Je vindt deze hier