Word een magneet voor vrijwilligers

 

Heb je nog geen ervaring met vrijwilligers werven en weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je al langer bezig met vrijwilligers werven, maar wil het niet meer lukken? En word je er moedeloos van dat het maar niet wil lukken? Terwijl vrijwilligers vroeger zo ongeveer in de rij stonden om bij jouw organisatie aan de slag te gaan… En ligt er vanuit het management druk op je om dit jaar nog zoveel nieuwe vrijwilligers binnen te halen? Je bent niet alleen!


Wat is er aan de hand?


Sinds de coronacrisis is het lastiger dan ooit om aan nieuwe vrijwilligers te komen. Enerzijds komt dat omdat de wensen en behoeften van vrijwilligers zijn veranderd en nog niet elke organisatie hier op in is ingespeeld.

 


Anderzijds komt het omdat we massaal op zoek zijn naar meer vrijwilligers. Er staan daardoor duizenden vrijwilligersvacatures tegelijk open, waardoor jouw vacature niet altijd meer opvalt en de vrijwilliger niet meer weet wat te kiezen.

 

 

Er is nog hoop!


Heel lastig dit, maar gelukkig betekent dit niet dat er geen hoop meer is. Want door een paar aanpassingen te maken in de manier waarop je vrijwilligers werft, het vrijwilligerswerk inricht, en waarop je jouw organisatie presenteert aan de wereld, ga je weer succesvol nieuwe vrijwilligers aantrekken.Zo heb jij ineens weer voldoende nieuwe vrijwilligers om al je activiteiten door te laten gaan! En ook nog eens vrijwilligers die perfect passen bij jouw organisaties. Precies de vrijwilligers waar je al zo lang naar op zoek bent!Hoe dan?

 

 

Dat is precies wat je ontdekt in deze cursus. Aan de hand van een simpel stappenplan ontdek je wat je kunt doen om weer succesvol vrijwilligers te werven. Op een manier die simpel en leuk is en ook nog eens weinig tijd kost.

 

 

Resultaten van deze cursus


Na afloop van deze cursus:

  • Heb je een sterke wervingscampagne staan waarmee jouw organisatie en vacature(s) opvallen tussen die van alle concurrenten. In deze cursus ga je dus niet alleen leren, maar ook echt doen!

  • Heb je zeer waarschijnlijk al meerdere potentiële vrijwilligers die staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan.

  • Weet je precies welke vrijwilligers bij jouw organisatie passen en trek je ook echt deze vrijwilligers aan.

  • Hoef je niet meer te twijfelen of je het wel goed doet. Je krijgt namelijk uitgebreid feedback op je opdrachten en kan al je vragen stellen.

  • Heb je zoveel inspirerende en actuele praktijkvoorbeelden gezien van collega organisaties dat je creativiteit stroomt en het niet meer lastig is om zelf een pakkende wervingscampagne te bedenken.

  • Is het werven van vrijwilligers ineens weer leuk en makkelijk!

  • Merk je dat je ook in de toekomst steeds minder tijd kwijt bent aan het werven van vrijwilligers omdat je nu zo’n goede basis hebt gelegd.

  • Weet je ook hoe je vrijwilligers selecteert en inwerkt. Dat krijg je er namelijk gratis bij als bonus!

  • Heb je nog helemaal geen ervaring met vrijwilligers werven? Dan ontdek je in deze cursus hoe het werven precies werkt en hoe je het in het echt doet op een manier die werkt.

 


Hoe werkt het?

 

 

Na aanmelding krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de online leeromgeving waar de cursus klaarstaat. Je hebt vervolgens 1 jaar de tijd om alle lesstof te doorlopen. Dit is lang genoeg om alles te doen en nog 10x terug te kijken als je dat zou willen.

 


Verder heb je geen aanvullende software nodig. Enkel een computer, laptop, tablet of telefoon met internetverbinding en een lekker kopje koffie of thee is voldoende.

 

Je investering is €395 exclusief btw. Ben je lid van beroepsvereniging AGORA? Dan krijg je 25% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode AGORA (gebruik deze code alleen als je ook echt lid bent).

 


Voor wie?

 


Deze cursus over vrijwilligers werven is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met het werven van vrijwilligers of dit binnenkort voor het eerst gaat doen. Enige voorkennis is niet noodzakelijk.


Kijktip: in deze video vertel ik je nog meer over deze cursus.

 

Wat vonden anderen van deze cursus?

 

Benieuwd wat anderen van deze cursus vonden? Zie hier een aantal beoordelingen.

 

Vraag en antwoord

 

Twijfel je nog of deze cursus bij je past? Of heb je nog een vraag? We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.

 


Ik heb letterlijk alles al geprobeerd. Waarom zou dit me wel gaan helpen om nieuwe vrijwilligers te werven?

 


Wat goed dat je al zoveel hebt geprobeerd! Ik snap goed dat je nu de hoop verloren bent. Maar toch wil ik je aanraden niet op te geven. Misschien heb je nog net niet de juiste dingen geprobeerd. Deze cursus zit zo bomvol met waardevolle informatie en ideeën dat er ongetwijfeld iets tussen zit waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. En waarschijnlijk is dat net dat ene ding waarom het vinden van nieuwe vrijwilligers nu nog niet lukt…

 


Kan ik de motivatie opbrengen om online te leren?

 


Alleen jij kunt die vraag beantwoorden, maar weet dat ik er altijd voor je ben als je vast zit. Ook stel ik je tijdens de cursus regelmatig vragen die je scherp en gemotiveerd houden. En omdat de modules opgedeeld zijn in korte lessen, wordt leren ineens heel simpel en leuk! De motivatie komt dan vanzelf ๐Ÿ˜Š

 


Waarom zou ik een online cursus volgen? Mis ik dan niet de groepsinteractie?

 


Het is aan jou om te bepalen wat je belangrijk vindt. Als je echt graag live wil sparren met anderen tijdens de cursus, is deze niet voor jou. Maar als je af en toe even met mij wil sparren en daarnaast graag zelfstandig werkt op de tijden die voor jou handig zijn, dan wel! Daarnaast is er een hele leuke Facebookgroep waar je ook vragen kunt stellen aan anderen. Je bent van harte welkom om lid te worden en daar de interactie met anderen op te zoeken.

 


Mijn werkgever wil/kan de cursus niet betalen en ik heb er het geld er niet voor, maar wil toch graag meedoen. Is hier een oplossing voor?

 


Geen probleem, want je kunt ook in termijnen betalen. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om mee te doen.

 


Er zijn zoveel cursussen voor zoveel uiteenlopende prijzen. Waarom zou ik voor deze kiezen?


Het is niet aan mij om je te overtuigen. Als je na het lezen van deze info nog niet enthousiast bent, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou. En dat is ook oké ๐Ÿ˜ŠOmdat ik dit wel een terechte vraag vind, deel ik nog even wat deze cursus anders maakt.

 


Deze cursus is uniek omdat het de enige online cursus is in dit vakgebied die je helemaal in je eigen tijd en op eigen tempo kunt doorlopen maar waar je ook nog eens persoonlijke begeleiding bij krijgt. Ideaal in deze drukke tijd waarin we toch ook behoefte hebben aan persoonlijk contact!

 


Daarnaast leer je hier ook veel over marketing en communicatie. En dat is precies iets wat zo belangrijk is als je succesvol vrijwilligers wil werven.

 


Tot slot wil ik je een stukje openheid over de prijs geven. Ik beloof je dat de prijs eerlijk is. Ik heb hierin de kosten berekend die ik betaal voor de online leeromgeving en nog wat andere technische zaken die nodig zijn voor het draaiende houden van de online leeromgeving. Daarnaast zit er een stukje in de investering voor de tijd die ik eraan kwijt ben, want je krijgt immers persoonlijke begeleiding van mij. Maar dat is het ook. Ik vraag niet te veel.

 


Ik ben niet technisch, gaat dit me wel lukken?

 


Dat weet ik 100% zeker! Je krijgt namelijk een hele duidelijke handleiding. En zelfs als je er dan niet uitkomt, sta ik voor je klaar om te helpen. Ook is het tot nu toe elke andere deelnemer gelukt, en als zij het kunnen, kun jij het ook!

 

 

Wat nou als ik de cursus niet goed vind?

 


Er is een niet goed geld terug garantie. Binnen 14 dagen na aanmelding mag je hier gebruik van maken. Er is dus geen reden waarom je het niet gewoon kunt proberen.

 


Nog twijfels? Zie hier wat het oud-deelnemers heeft gebracht. Of doe mee aan de gratis proefles! Aanmelden voor de gratis proefles kan door een mail te sturen naar info@deklimopacademie.nl.

 

Ben je er klaar voor?

 

Wil jij een magneet worden voor vrijwilligers en alles ontdekken over hoe vrijwilligers werven precies werkt? En wil je het werven van vrijwilligers weer leuk gaan vinden? Laten we dit avontuur samen aangaan!