Er staat een nieuw e-book én nieuwe training klaar!

Gepubliceerd op 27 juni 2022 om 09:15

training-vrijwilligersmanagement

Het nieuwe e-book ‘de verdieping van vrijwilligersmanagement’ staat voor je klaar. In dit e-book gaan we verder in op het onderwerp ‘vrijwilligersmanagement’ en delen we handvaten met je waarmee je jouw werkzaamheden nog beter kunt uitvoeren. Download hier het gratis e-book ‘de verdieping van vrijwilligersmanagement’.

Daarnaast kun je jezelf vanaf vandaag eindelijk inschrijven voor de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement en om goed van start te gaan krijg je in de maand juli €100 euro korting (let op: deze kortingsactie is inmiddels verlopen)! Dit aanbod is alleen geldig tot en met 31 juli 2022, dus wees er snel bij. Benieuwd naar de inhoud van de training of wil je jezelf inschrijven? Kijk hier voor meer informatie over de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement.

We hopen dat je veel hebt aan het nieuwe e-book en jou terug te zien bij de verdiepingstraining vrijwilligersmanagement!

 

PS Wil je liever starten na de zomervakantie? Geen probleem! Wanneer je jezelf deze week inschrijft, mag je tot en met 15 september 2022 van start gaan met de training (let op: deze actie is inmiddels verlopen).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.