E-books over vrijwilligersmanagement

Op deze pagina vind je de e-books vol met nuttige tips over het werken met- en leidinggeven aan vrijwilligers. Alle e-books zijn gratis te downloaden.

Het belang van goed vrijwilligersmanagement

Het op de juiste wijze leidinggeven aan vrijwilligers (ook wel vrijwilligersmanagement genoemd) is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je het beste uit je samenwerking met vrijwilligers haalt. De Klimop Academie helpt je graag om de beste resultaten te bereiken. Je kunt bij De Klimop Academie daarom betaalde online trainingen volgen, maar je kunt ook een van de gratis e-books downloaden. In de e-books vind je tal van nuttige tips over het werken met- en begeleiden van vrijwilligers. Wil je toch liever wat dieper op de stof ingaan, en je vaardigheden als vrijwilligerscoördinator versterken? Dan is onze scholing wellicht geschikt voor jou.

 

Hier volgt een overzicht van de e-books die je kan downloaden. 

De basis van vrijwilligersmanagement

E-book de basis van vrijwilligersmanagement

In het e-book 'De basis van vrijwilligersmanagement' wordt stap voor stap uitgelegd hoe je ervoor zorgt dat je een goede basis legt voor het werken met- en leidinggeven aan vrijwilligers binnen jouw organisatie, zodat de samenwerking met jouw vrijwilligers nog beter zal verlopen. 

Vrijwilligers werven op een vernieuwende manier

Vrijwilligers werven

In het gratis e-book 'Vrijwilligers werven op een vernieuwende manier' leggen we uit hoe je vrijwilligers kunt werven op (je raad het al) een vernieuwende manier. Traditionele manieren om vrijwilligers te werven, werken niet altijd meer even goed. Daarnaast zijn de wensen en behoeften van vrijwilligers veranderd. Meer hierover leer je in dit e-book. 

De verdieping van vrijwilligersmanagement

Verdieping-van-vrijwilligersmanagement

In dit e-book gaan we dieper in op wat vrijwilligersmanagement inhoud en met welke onderwerpen jij als vrijwilligerscoördinator te maken krijgt. Daarnaast delen we handvaten waarmee je jouw werkzaamheden nog beter kunt uitvoeren.