E-books over vrijwilligersmanagement

Op deze pagina vind je de e-books vol met nuttige tips over het werken met- en leidinggeven aan vrijwilligers. Alle e-books zijn gratis te downloaden.

Het belang van goed vrijwilligersmanagement

Het op de juiste wijze leidinggeven aan vrijwilligers (ook wel vrijwilligersmanagement genoemd) is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je het beste uit je samenwerking met vrijwilligers haalt. De Klimop Academie helpt je graag om de beste resultaten te bereiken. Je kunt bij De Klimop Academie daarom betaalde online trainingen volgen, maar je kunt ook een van de gratis e-books downloaden. In de e-books vind je tal van nuttige tips over het werken met- en begeleiden van vrijwilligers. Wil je toch liever wat dieper op de stof ingaan, en je vaardigheden als vrijwilligerscoördinator versterken? Dan is de online basistraining vrijwilligersmanagement wellicht geschikt voor jou.

 

Momenteel heeft De Klimop Academie één e-book in het assortiment, namelijk ‘de basis van vrijwilligersmanagement’.

De basis van vrijwilligersmanagement

E-book de basis van vrijwilligersmanagement

In het e-book 'De basis van vrijwilligersmanagement' wordt stap voor stap uitgelegd hoe je ervoor zorgt dat je een goede basis legt voor het werken met- en leidinggeven aan vrijwilligers binnen jouw organisatie, zodat de samenwerking met jouw vrijwilligers nog beter zal verlopen.