De hele maand december 60% korting!

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 08:11
korting-december

Let op: deze actie is afgelopen.

 

De hele maand december krijg je 60% korting op de basistraining vrijwilligersmanagement en de spoedcursus vrijwilligers werven van De Klimop Academie. En dat is niet alles, want er wordt ook nog eens 2x gratis toegang tot een van deze opleidingen weggegeven. Wil je kans maken? Kijk dan voor de instructies op onze Facebookpagina.

 

Liever meteen inschrijven? Je kunt je hier inschrijven voor de basistraining vrijwilligersmanagement. En je kunt je hier inschrijven voor de spoedcursus vrijwilligers werven.

Wat leer je?

In de basistraining vrijwilligersmanagement versterk je jouw vaardigheden als vrijwilligerscoördinator en leer je hoe je het beste kunt leidinggeven aan vrijwilligers. Ook leer je hoe je meer balans creëert tussen je werkzaamheden als vrijwilligerscoördinator en tussen je andere werkzaamheden. Je past de opgedane kennis toe in de praktijk aan de hand van praktijkopdrachten en ontvangt feedback op deze opdrachten. Ook is er ruimte om al je vragen te stellen. In totaal krijg je 6 weken de tijd om deze training af te ronden.

 

In de spoedcursus vrijwilligers werven staat de vraag ‘Hoe werf je vrijwilligers op een vernieuwende manier?’ centraal. Je leert dus hoe je op een vernieuwende manier vrijwilligers werft, en gaat aan de hand van opdrachten ook meteen aan de slag met het werven van vrijwilligers. Je ontvangt feedback op je opdrachten en krijgt de kans om al je vragen te stellen. In totaal krijg je 8 weken de tijd om deze training af te ronden. 

Zien we jou terug bij de basistraining vrijwilligersmanagement of spoedcursus vrijwilligers werven?

 

Vragen?

Heb je nog een vraag over de basistraining vrijwilligersmanagement of de spoedcursus vrijwilligers werven? Stuur dan een mail naar info@deklimopacademie.nl en we helpen je graag verder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.