Ontvang nu accreditatiepunten voor de basistraining vrijwilligersmanagement

Gepubliceerd op 2 augustus 2021 om 20:07
de basistraining vrijwilligersmanagement is geaccrediteerd

Verzorgenden en verpleegkundigen ontvangen vanaf nu 13 accreditatiepunten in het kwaliteitsregister V&V voor het succesvol doorlopen van de basistraining vrijwilligersmanagement.

 

Het actueel houden van de kennis en vaardigheden door voldoende werkuren te draaien en door bijscholing te volgen, is van belang voor de BIG-herregistratie van verpleegkundigen en verzorgen. Het volgen van kwalitatief goede scholing waar officiële accreditatiepunten voor worden toegekend draagt hieraan bij. Omdat het bieden van kwalitatief goede scholing binnen De Klimop Academie belangrijk is, is de basistraining vrijwilligersmanagement nagekeken door beroepsvereniging V&VN, waarna deze is opgenomen in hun scholingsaanbod en waardoor verzorgenden en verpleegkundigen nu dus officiële accreditatiepunten ontvangen na het succesvol afronden van deze training.

 

Deelname aan de basistraining vrijwilligersmanagement draagt dus bij aan het actueel houden van de professionele kennis en vaardigheden die nodig is voor verpleegkundigen en verzorgenden om hun werk goed te kunnen doen.

 

Waarom is dit zo?

Steeds meer verzorgenden en verpleegkundigen krijgen tijdens hun werkzaamheden te maken met vrijwilligers, maar tijdens hun opleiding is hier weinig of geen aandacht aan besteed. Daarom kan deelname aan de basistraining vrijwilligersmanagement voor hun ook heel nuttig zijn.

 

Ben jij verpleegkundige of verzorgenden en krijg jij tijdens je werkzaamheden ook te maken met vrijwilligers? Neem dan eens een kijkje bij de basistraining vrijwilligersmanagement om te zien of deze training iets voor jou is.

 

De training wordt gegeven in een online omgeving, wat je in staat stelt te leren waar je maar wilt en wanneer het jou uitkomt. In dit geval dus geen reistijd, reiskosten en geen hele trainingsdag op een datum die voor jou eigenlijk niet uitkomt. In totaal ben je ongeveer 13 uur kwijt aan de training, maar je kunt deze uren helemaal zelf inplannen. Je hebt 6 weken de tijd om deze training af te ronden en je kunt zelf kiezen wanneer je van start gaat.

 

Na het succesvol afronden van de training krijg je 13 accreditatiepunten toegewezen in het kwaliteitsregister V&V.