Samenwerkingspartner van de beroepsvereniging AGORA

Gepubliceerd op 2 januari 2024 om 14:47
Samenwerkingspartner van beroepsvereniging AGORA

Per 1 januari 2024 is De Klimop Academie officieel samenwerkingspartner van beroepsvereniging AGORA. En dit kan zomaar eens heel leuk zijn voor jou. Waarom? Dat vertellen we je verderop in dit blog. Nu eerst even iets over wie AGORA is.

 

Over AGORA

AGORA is dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk. Deze coördinatoren vertegenwoordigen meer dan 70.000 vrijwilligers en bepalen mede het succes van de vrijwillige inzet in Nederland. Het coördineren van vrijwilligerswerk is een vak apart. AGORA komt op voor de belangen van de coördinatoren vrijwilligerswerk en ondersteunt hen.


Wij gaan hierin een bijdrage leveren door te zorgen voor deskundigheidsbevordering. Zo hopen we samen met AGORA onze missie om de samenwerking tussen alle coördinatoren vrijwillige inzet en vrijwilligers te versterken verder te kunnen verwezenlijken.

 

Wat betekent dit voor jou?

Ben je lid van beroepsvereniging AGORA? Dan krijg je vanaf 1 januari 2024 25% korting op al onze cursussen en trainingen. Ben je nog geen lid, maar wil je dat wel worden? Dan kun je jezelf hier aanmelden.

 

Hoe werkt het?

Op het inschrijfformulier van onze scholing kun je een kortingscode toevoegen. Ben je lid van beroepsvereniging AGORA en wil je gebruikmaken van deze korting? Vul dan de kortingscode AGORA in op het inschrijfformulier. Let op: je mag deze code alleen gebruiken als je ook echt lid bent van de beroepsvereniging. We controleren bij de beroepsvereniging of iedereen die deze code gebruikt ook echt lid is. Daarnaast is de korting alleen geldig bij inschrijvingen die vanaf 1 januari 2024 gedaan worden. Tot slot ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd doorgeven dat je lid bent. Stel, je komt pas na de betaling erachter dat je een korting had kunnen krijgen, dan kunnen we deze helaas niet meer verwerken.

Vragen?

Heb je nog vragen over onze samenwerking met beroepsvereniging AGORA of de korting? Stuur dan gerust even een mailtje naar info@deklimopacademie.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.